HDZ- SUTRA NAKON IZBORA !

Ne pamte se unutarstranački izbori sa ovakvim postupcima !

                                           MILINOVIĆ ILI KUSTIĆ ?

                                            KOLIĆ ILI RADOŠEVIĆ ?

Poznati su kandidati, a nije nepoznat datum izbora. Poznata su pravila ponašanja u izborima, ali primjena polako izmiče kontroli. Nije nemoguće da se izbori uopće ne održe, kao što se to nedavno dogodilo sa izborima u TO HDZ-a Gospić.

Neki kažu da slika govori više od tisuću riječi, a naša naslovnica govori mnogo toga.

02. rujna članovi HDZ-a bi na biralištima trebali birati predsjednike temeljnih organizacija u Gospiću i predsjednika GO HDZ Gospić.

Kandidat MILAN KOLIĆ iz Kaniže je na našoj slici u veselom raspoloženju jer mu na ruku idu izbori po temeljnim organizacijama gdje su uglavnom biraju njegovi sljedbenici. Nije obukao odijelo, jer nije siguran da će staviti kravatu kao predsjednik GO HDZ-a ako i dobije veći broj glasova, jer nije zaboravio onu izreku: “Teško se sa rogatim bosti !”

Na istom papiriću će se nalaziti ime i prezime IVICE RADOŠEVIĆA iz Pazarišta koji je izgubio osmijeh zbog silnog rada i truda koji ulaže kao povjerenik za Gospić. Lijepo je obučen i spreman za novu funkciju,a na njemu ne vidimo nimalo zabrinutosti, već ozbiljan pogled s obzirom da zna kako ga u slučaju ovakve ili onakve pobjede čeka velik i mukotrpan posao.

09.rujna bi trebao biti praznik demokracije HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji. Nitko ne sumnja da će na biralište izaći rekordan broj članova, ako izbori budu sukladno predviđenom planu.

Kandidat MARIJAN KUSTIĆ iz Novalje lukavo sa osmijehom gleda što se događa u ovim izborima, gdje bi upravo on, ni kriv, ni dužan, trebao ostvariti povijesnu pobjedu. Trenutno za njega bitku vode drugi, od ministara i tajnika do lokalnih predsjednika koji u njegovo ime ne štede svog dojučerašnjeg “gazdu”. On se zasada ne sukobljava i ne dopisuje sa svojim protukandidatom, a nije isključeno da će se uskoro početi “čeprkati” po njegovoj karijeri, te će onda nastati “rusvaj”. Obučen je u fino odijelo jer hrvatski zastupnici navodno imaju pravo na kupovinu garderobe novcem poreznih obveznika. Rukom sakriva kravatu, sa namjerom da tiho uđe u legendu kao što je to dosada radio , ali ne smije zaboraviti da svačija karijera ima uspona i padova.

Kandidat DARKO MILINOVIĆ iz Gospića je ljut i zabrinut. Na nedavnim izborima jedne lokalne organizacije priznao je mogućnost grešaka u svojoj političkoj karijeri, a bez dvojbe je konstatirao kako je učinio tisuću usluga i dobrih stvari “krivim ljudima” koji mu danas rade o glavi . Ovo prenosimo iz “druge ruke” jer portal i pisani medij LIČKI PUT se ne poziva na ovakve izbore, s obzirom da su prepoznali našu nezainteresiranost za “pljuvanje” po nečijim karijerama i unošenje nemira bilo čijim obiteljima. Kandidat koji je dosada pobjeđivao u izborima trebao bi se sjetiti rečenice proslavljenog nogometnog trenera Tomislava Ivića koji je 1976.godine za moguću titulu Hajduka rekao: “Pobijediti ćemo, ako nam dozvole!”

S obzirom da se Darko Milinović izjašnjava kao hajdukovac morao bi znati za ovu rečenicu i koristiti je isto kao što koristi sastanak sa biskupom, upotrebljava županijske resurse za unutarstranačke izbore, uslikava se s misicama, sportašicama i sportašima,vijećnicima i ugostiteljima, a tko zna koga će još pozvati u pomoć, jer mu ona zaista treba. Mora biti zabrinut jer bi se “naknadna pamet” Jose Mraovića o poklonima u vrijednosti od 100.000,00 kn mogla pojaviti i kod drugih njegovih “prijatelja”.

Sigurno je da ništa više neće biti kao prije, a nije nepoznata mogućnost da bi se trenutni kandidati mogli “brzo potrošiti” za budućnost HDZ-a, pa bi neki novi igrači mogli zaigrati u njihovom dresu.

Skoči do alatne trake