MILAN BANDIĆ U LICI

      Odmah nakon izbora za prvog čovjeka gradske organizacije Stranke rada i solidarnosti Antonio Milinković dobio prvi zadatak od predsjednika Milana Bandića

 

                            PREDSJEDNIK ANTONIO MILINKOVIĆ

 

     Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti za područje Grada Gospića održala je izbornu sjednicu, te izabralo novo čelništvo. Uspješni ravnatelj ličkoosičke osnovne škole Antonio Milinković će obnašati dužnost predsjednika, a njegovi zamjenici će biti Milan Pervan i Sanja Rukavina, dok će dužnost tajnika obnašati Ivica Marić.

   Novoizabrani predsjednik će također obnašati dužnost povjerenika za Ličko-senjsku županiju, a odmah po izboru predsjednik Milan Bandić ga je odredio za izaslanika na proslavi Svetkovine Ilinje koja se obilježava već 21 godinu u Sincu, a organizatori su KUD “Lipa” iz Sinca i Zavičajno društvo “Sinac” iz Zagreba.

    Izaslanik Milinković je u svom obraćanju naglasio kako će Grad Zagreb kao uvijek dosada podupirati  događaje koji promiču tradiciju ličkog kraja.

     U prijateljskoj večeri kulture nastupili su KUD „Moslavka“ iz Gračenice,KUD „Srce Zagore“  iz Solina, klapa „Bročanski bećari“ iz Bosne i Hercegovine, KUD „Lipa“ iz Sinca, te Zavičajno društvo „Sinac „ iz Zagreba.

Be the first to comment on "MILAN BANDIĆ U LICI"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake