JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID-19)

1. Predmet Javnog poziva je dodjela potpora temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID-19), obrtima i trgovačkim društvima na području grada Gospića koji su pogođeni zabranom rada.

2. Korisnici sredstava su:
– ugostiteljski objekti svih kategorija (uz izuzetak pripreme i dostave hrane), usluge smještaja te rada pučkih i studentskih kuhinja;
– uslužne djelatnosti u kojima se ostvaruje bliski kontakt s klijentima kao što su frizerske radnje, kozmetičarske radnje, brijači, pedikeri, saloni za masažu, saune, bazeni, fitness i rekreacijski centri i slično;
– autoškole i škole stranih jezika.

3. Cjeloviti tekst Odluke i obrazac zahtjeva GOS/20 sastavni su dio ovog Javnog poziva i nalaze se na internetskim stranicama Grada Gospića www.gospic.hr.

4. Sredstva iz Javnog poziva neće se dodjeljivati onim poslovnim subjektima koji su kršili odredbe Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja („Narodne novine“ broj 32/20).

Zahtjevi se podnose elektroničkim putem na mail adresu: potpore.gospodarstvo@gospic.hr
Potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:
1. Ispunjeni obrazac zahtjeva GOS/20;
2. evidenciju/popis zaposlenika ovjeren od strane Poslodavca i JOPPD obrazac za veljaču 2020.g., ožujak, travanj i svibanj 2020. godine.
Napomena: popis zaposlenika za travanj/svibanj dostaviti sa pravdanjem utroška sredstava za prethodni mjesec.
U slučaju ako nije isplaćena plaća za ožujak 2020. JOPPD obrazac dostaviti odmah žurno po isplati iste;
3. Ugovor o radu, ukoliko je primjenjivo.

5. Javni poziv je otvoren sve do stavljanja van snage Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID-19).
KLASA: 300-01/20-01/2
URBROJ: 2125/01-03-20-02
Gospić, 06. travnja 2020.

Be the first to comment on "JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID-19)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake