AnimalLici 10000 kuna za sufinanciranje troškova rada

Župan dr. Darko Milinović sa suradnicima danas je održao sastanak sa predstavnicima Udruge za zaštitu životinja AnimalLika GOSPIĆ, jedinom aktivnom udrugom na području Ličko-senjske županije koja se bavi zaštitom izgubljenih i napuštenih životinja.

Župan je iskazao zadovoljstvo s radom Udruge koja u vrlo teškim uvjetima zbrinjava izgubljene i napuštene životinja te je pohvalio rad članova Udruge koji se zasniva na duhu volontiranja. Također je izrazio punu podršku Udruzi u svim aktivnostima kako u ime Ličko-senjske županije, tako i u svoje osobno budući je i sam veliki ljubitelj životinja.

Predsjednica udruge Mili Šimac Dušević kratko je prezentirala rad Udruge te upoznala s problemima s kojima se susreću, naglasivši da je trenutno najveći problem nepostojanja registriranog skloništa za životinje na području županije u čijem rješavanju imaju punu pomoć župana Milinovića. Nadalje, zahvalila se Županu i Ličko-senjskoj županiji na svestranoj podršci koju pružaju Udruzi.

Kao potporu u radu, župan dr. Milinović uručio je ček predstavnicima Udruge u vrijednosti od 10.000,00 kuna za sufinanciranje troškova rada.

S poštovanjem,

UPRAVNI ODJEL ZA POSLOVE
ŽUPANA I ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE

Be the first to comment on "AnimalLici 10000 kuna za sufinanciranje troškova rada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake