ŽUPAN DARKO MILINOVIĆ POZITIVAN NA COVID -19

Župan Darko Milinović i njegova uža obitelj pozitivni na COVID-19

 

VIRUS NE BIRA

 

 Putem pojedinih lokalnih medija objavljeno je priopćenje Župana Milinovića sa slijedećim sadržajem:

Obavještavam javnost da sam od jutros u mjeri samoizolacije budući da mi je uži član obitelji COVID-19 pozitivan. Sutra tijekom dana ću napraviti test na Covid kako bi mogao obavijestiti javnost o eventualnom pozitivnom ili negativnom testu na COVID- 19.

Napominjem da su se na svim sastancima koje sam imao u zadnjih 10 dana poštivale epidemiološke mjere. To znači da je sastanak trajao kraće od 15 minuta, da je bila osigurana socijalne distanca od 2 metra te da su se nosile maske.

Ovom prilikom još jednom pozivam sve građane Ličko-senjske županije da ozbiljno shvate ovu epidemiju te da se obavezno pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili sebe i svoje najmilije. O ostalim mojim nalazima bit ćete obaviješteni tijekom sutrašnjeg dana.

                                                                                     Župan Ličko-senjske županije 

                                                                                                  dr.Darko Milinović 

 

 

   Već sutradan stigla je obavijest kako su Darko Milinović i dva člana njegove uže obitelji pozitivni na COVID-19. U telefonskom kontaktu Župan Milinović je potvrdio ovu vijest, a također je potvrdio kako se svi pozitivni članovi obitelji Milinović osjećaju dobro,te imaju blaže simptome u vidu povišene temperature. Iz tih razloga će Ličko-senjska županija narednih desetak dana funkcionirati bez fizičke prisutnosti glavnog čelnika, ali sa punim povjerenjem u svoje suradnike Župan nije zabrinut za funkcioniranje županijske uprave.

 

Be the first to comment on "ŽUPAN DARKO MILINOVIĆ POZITIVAN NA COVID -19"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake