JURICA TOMLJANOVIĆ – KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SENJA

Upravo na Dan Grada Senja i blagdan svetog Jurja, na senjskoj tvrđavi Nehaj održano je predstavljanje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Senja na predstojećim lokalnim izborima, koje je zbog epidemioloških mjera organizirano u malom krugu najbližih stranačkih prijatelja i kolega koji kandidatu Jurici Tomljanoviću pružaju bezrezervnu podršku.

Predstavljanju su osim čelnih ljudi HDZ-a grada Senja nazočili legendarni general HV.a Josip Lucić, državni tajnik u Ministarstvu branitelja Darko Nekić, državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa i uprave Sanjin Rukavina, predsjednik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Marijan Kustić, HDZ-ov kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry,

Nakon uvodnog pozdrava domaćina, prisutnima su se obratili Marijan Kustić i Ernest Petry, te General zbora Josip Lucić koji su u svojim govorima iskazali svoju punu podršku Jurici Tomljanoviću kao kandidatu za gradonačelnika Senja.

​Jurica Tomljanović već 25 godina vodi Upravu šuma Senj, aktualni je predsjednik senjskog HDZ-a, a u prethodnom mandatu je bio zamjenik gradonačelnika. Od listopada 2020. godine obnaša dužnost gradonačelnika Grada Senja.
„Cijeli svoj radni vijek posvećen sam djelatnosti šumarstva, Hrvatskim šumama, a posljednjih 25 godina vodim Upravu šuma Senj. Kako i na koji način ostavljam da me procijene moji djelatnici, ali i svi građani grada Senja. Znam da nastojim kvalitetno voditi upravu, ali i da svakodnevno vodim računa o klimi međusobnog uvažavanja, poštovanja svakog pojedinca, timskom radu, pouzdanosti i toleranciji, jedinstvu različitosti“ – rekao je Jurica u svom obraćanju.

U svojem govoru Jurica se zahvalio na velikoj časti koja mu je ukazana izborom njega kao kandidata za gradonačelnika, rekavši kako je to za njega velika čast, ali i velika odgovornost.
Program HDZ-a grada Senja baziran je i razvijan na aspektu kontinuiteta u provođenju strateških ciljeva razvoja grada postavljenim još u proteklim mandatima i novim projektima i programima za provođenje te iste, već poznate strategije.
„Smjernice postavljene u proteklom razdoblju, kroz različite projekte i programe su i ostvarene. Svi zajedno svjedočimo da je Senj danas ljepši i bolji nego što je bio prije, a projekti kao što su Dječji vrtić, Pavlinski trg, Spomenik braniteljima, brojne ulice i trgovi u gradu Senju i u Sv. Jurju, obnova stare jezgre, te brojni radovi na komunalnoj infrastrukturi tome i svjedoče.“

Jurica je također istaknuo kako se programom žele sačuvati i razvijati najbolji resursi jednog grada, a to su njegovi stanovnici i osobitosti prostora senjskog područja. Aktivnosti programa HDZ- a za novo mandatno razdoblje usmjereni na sve stanovnike grada Senja: djecu i mlade; gospodarstvenike, poduzetnike i poljoprivrednike; nezaposlene i socijalno ugrožene; ranjive skupine invalida i branitelja; starije osobe i umirovljenike.
Zahvalio se na kraju Jurica još jednom svima na ukazanom povjerenju, te pozvao građane grada Senja da odabirom njega kao kandidata i liste Hrvatske demokratske zajednice na izborima izaberu ljude koji znaju i hoće.

Be the first to comment on "JURICA TOMLJANOVIĆ – KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SENJA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake