ODLIČNE VIJESTI ZA ŽITELJE LIČKOG OSIKA

  Goran Hanžek obnaša funkciju državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, a danas je posjetio Gospić i Lički Osik  gdje su mu domaćini bili Ernest Petry  (HDZ-ov kandidat za župana Ličko-senjske županije) i Marijo Stilinović (HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Gospića).

 Obišli su naselje Lički Osik i razgovarali s pojedinim stanovnicima ovoga naselja, koji su ih upoznali sa potrebama i prioritetima  obnove stambenih zgrada.

Središnji državni ured za obnovu je pripremio cjelovit projekt energetske obnove koji će se financirati sredstvima EU pod nazivom: „Projekt suzbijanja energetskog siromaštva“, a predviđena je obnova preostale 32 zgrade na Ličkom Osiku gdje  je obuhvaćena obnova krovišta, fasada i vanjske stolarije, što će biti subvencionirano u 100%-tnom iznosu, pa vlasnici stanova odnosno najmoprimci neće imati nikakav trošak u njegovoj realizaciji.

Državni tajnik Goran Hanžek je poslije toga održao radni sastanak u Uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje  gdje je upoznat s aktualnom situacijom i prioritetima.

Na završetku radnog posjeta , u svojstvu glavnog tajnika Zajednice utemeljitelja HDZ-a “dr. Franjo Tuđman” i  stranačkog dužnosnika je razgovarao s HDZ-ovim kandidatima Petryjem i Stilinovićem, te im izrazio snažnu podršku na predstojećim lokalnim izborima, ističući zadovoljstvo i iskrenu namjeru za buduću uspješnu suradnju.

 

Be the first to comment on "ODLIČNE VIJESTI ZA ŽITELJE LIČKOG OSIKA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake