ANDREJ PLENKOVIĆ U GOSPIĆU

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i hrvatski premijer Andrej Plenković je posjetio Gospić gdje je u nazočnosti članova Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i Gradske organizacije HDZ-a Gospića te Zajednica utemeljitelja, branitelja, žena i Mladeži HDZ-a predstavio svoj tim za nadolazeće unutarstranačke izbore koji će se održati 13. srpnja 2024.godine.

Plenkovićev tim “Zajedno za sve izazove” za novi četverogodišnji mandat, uz njega kao kandidata za predsjednika HDZ-a čine, Tomo Medved kao kandidat za zamjenika predsjednika te Branko Bačić, Oleg Butković, Zdravka Bušić i Ivan Anušić kao kandidati za potpredsjednike.

Predstavljanje u Gospiću je otvorio predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i član nacionalnog predsjedništva stranke, župan ličko-senjski Ernest Petry, pozdravljajući sve prisutne, zahvalivši vodstvu HDZ-a na mnogobrojnim investicijama koje je Vlada RH podržala.

Tijekom događaja, osim predstavljanja programa za unutarstranačke izbore, analizirani su i rezultati prošlih parlamentarnih i europskih izbora, pri čemu je istaknuto da je HDZ u Ličko-senjskoj županiji ponovno ostvario najbolje rezultate u državi.

S Plenkovićem su u Gospić došli Tomo Medved, Zdravka Bušić, Oleg Butković i Branko Bačić te Krunoslav Katičić, glavni tajnik stranke.

Skoči do alatne trake