ŽIVI ZID POSJETIO GOSPIĆ

Sve češće posjete kandidata za Sabor RH

                       MI SMO POLITIČKA OPCIJA PROTIV                                                                NEPOTIZMA,KORUPCIJE I MITA

Piše i snima: Mladen Kukina

Turneju po Ličko-senjskoj županiji imali su predstavnici Živog zida. Bili su tu predstavnici Akcije mladih,Živog zida, Udruge “Franak” i stranke “Promijenimo Hrvatsku”.

akcija-mladih-080513-rubesa

Ovom prigodom zatražili smo izjavu od Ante Rubeše iz Zadra, koji je kao predstavnik Akcije mladih u okviru koalicije nekoliko političkih stranaka kao nositelj liste istakao slijedeće:

  ” Ja sam član Gradskog vijeća u Zadru. Danas smo stigli u Ličko-senjsku županiju i želim poslati vrlo jasnu poruku svim biračima u 9. izbornoj jedinici, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Mi smo jedina stvarna politička opcija koja može stati na kraj nepotizmu, korupciji i mitu, koji već 25 godina uništava našu zemlju. Mi smo jedina politička opcija i koalicija koja kategorički tvrdi da nikada neće ući ni u razgovore,a kamoli u koaliciju sa strankama koje su uništile Hrvatsku. To su prije svega HDZ i SDP, a istovremeno želimo pozvati sve birače na biralište bez straha jer je svaki glas izuzetno vrijedan.”

Rade Jug

  Najbolje rangirani kandidat iz Ličko-senjske županije na ovim parlamentarnim izborima je Rade Jug iz Plitvičkih jezera, koji  se nalazi na trećem mjestu koalicije Živog zida,Akcije mladih, i drugih stranaka , te je ovom prigodom izjavio:

  “Nama koji dolazimo iz Plitvičkih jezera najvažniji su egzistencijalni uvjeti. Zalažemo se za malog čovjeka. Mi smatramo kako se prirodni resursi i nacionalno blago ne mogu i ne smiju prodavati. Na razini cijele države zakonskom regulativom treba stvoriti uvjete kako bi se Zakonom o javnoj nabavi stvorili preduvjeti za oživljavanje sela, da bi sitni poljoprivrednici mogli plasirati svoje proizvode kako bi se zaustavilo pogodovanje uvoznom lobiju.

 

Be the first to comment on "ŽIVI ZID POSJETIO GOSPIĆ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake