IZDANA DJETELINA OD LIČKIH DRVOSJEČA

Novi hit iz Gacke doline

                                      DJETELINA

Pripremio:Marijan Pavletić

   U velikoj gužvi koncerata i nastupa ličkog etno benda „LIČKE DRVOSJEČE“ našlo se vremena za napisati, snimiti pjesmu i spot. Naslov nove pjesme je „DJETELINA“, a autor teksta i glazbe je Ivica Žagar.  Aranžman potpisuju Ličke drvosječe, a produkciju Miljenko Pušić. Ugodan studijski rad odvijao se u glazbenom studiju „Mali medo“ u Zagrebu, a izdavač je Dammic records. Tonski snimatelji su Ivica Žagar i Alen Živković koji je programer ovog projekta, a sve su odsvirali „Ličke drvosječe“.

Kadrovi za snimanje spota su u selu Sinac kod Otočca, a na spotu se vidi Crkva Svetog Franje i predivni kadrovi uz rijeku Gacku. Marijani Dubravčić u nošnji je pripala glavna uloga u spotu, a također sudjelouje Alen Živković. Kao zbor uz Gacku pjevaju Tihomir Markulin, Ana Žagar i Filip Markek. Spot je snimljen u vlastitoj produkciji i s vlastitom opremom, a recording i editing spota odradio je Ivica Žagar.

Ove godine Ličke drvosječe sigurno ste vidjeli na danima piva u Karlovcu, a možete ih vidjeti na Rujanfestu u Zaprešiću a još ovaj vikend slijedi i koncert Sunji.

Novi spot Ličkih drvosječa možete pogledati i poslušati ovdje.

Uživajte!!!

Domaćin snimanja spota Ličkih drvosječa bila je obitelj Jelene i Dane Marković, kojima se svi zahvaljuju na gostoprimstvu. Najbolji dio ovog programa je opuštanje poslije napornog snimanja uz drage prijatelje, tambure, pjesmu, janjetinu i rakiju do duboko u noć.

 

Be the first to comment on "IZDANA DJETELINA OD LIČKIH DRVOSJEČA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake