USUDI SE SANJATI

Multimedijalno predavanje Davora Rostuhara „USUDI SE SANJATI“

četvrtak, 21. rujna 2017.g. u 20 sati, velika dvorana KIC-a Gospić

Što čovjek mora napraviti da bi ostvario svoj san?

Kako bi pronašao najbolji odgovor na to pitanje, Davor Rostuhar odlučio se upustiti u veliki izazov, u veliko istraživanje koje će ga odvesti sve do samog kraja svijeta. Želi napraviti nešto što je do sada napravilo samo 23 ljudi, i nitko iz Hrvatske  – samostalnu ekspediciju od obale Antarktike do Južnog pola (1200 km). Hodat će 50 dana na temperaturi koja može pasti i do -40 stupnjeva uz konstantan vjetar u prsa. Svu opremu (hranu, šator i sl.) mora vući sam jer na Antarktici nema hrane, ljudi niti životinja. Sama ekspedicija počinje u prosincu 2017. godine i završava u siječnju 2018.

Davor je u posljednjih dva mjeseca pješice obišao 37 hrvatskih gradova, gdje je promovirao projekt i prikupljao sredstva koja mu nedostaju za ekspediciju. Cilj je bio skupiti 1200 km, istu udaljenost koju će proći na Antartici, što je i postigao 01.09. u Dubrovniku. Nakon toga nastavlja turneju po kontinentalnoj Hrvatskoj, ovaj put automobilom.

U multimedijalnom predavanju Davor će predstaviti dvije godine arktičkih priprema (Sibir, Grenland, Svalbard, Norveška…) za ovaj najveći putnički i ekspedicijski poduhvat u svom životu. Također pričat će o tome što čovjek sve treba napraviti kako bi ostvario svoj san.

Na predavanje donosi Knjigu snova u koju možete upisati svoje snove na kojima radite ili želite raditi, poruke podrške i slično. Vaše poruke će mu služiti kao inspiracija i vjetar u leđa za vrijeme same ekspedicije.
Pridružite nam se na ovom predavanju, ulaz je besplatan!

 

Radujemo se Vašem dolasku!

Ravnateljica:

Danijela Bogić

Skoči do alatne trake