UNUTARSTRANAČKI IZBORI SDP-a LIČKO SENJSKE ŽUPANIJE

Tiskovna konferencija Tomislava Zrinskog (predsjednika ŽO SDP-a Ličko senjskog)

 

             KANDIDAT TOMISLAV ZRINSKI IZ SENJA

 

  Dosadašnji županijski predsjednik SDP-a Ličko-senjskog održao je konferenciju za novinare gdje su mu podršku dali svi predsjednici gradskih i općinskih organizacija izuzev predsjednika iz Otočca i Gospića, što nije nimalo čudno jer je gospićki predsjednik Nikola Maras protukandidat na županijskim stranačkim izborima za predsjednika koji će se održati 16.lipnja 2018.godine po načelu: „Jedan član-jedan glas“,  aosim predsjednika birati će se tri potpredsjednika, Predsjedništvo i Županijski odbor. Kampanja je počela 15. svibnja pa će kandidati imati mjesec dana za obilazak članstva i tumačenje svoga programa, a nakon toga će se županijska izborna komisija na čelu sa predsjednikom Krešimirom Blaževićem pobrinuti za poštene i pravedne izbore. Kandidat za predsjednika Tomislav Zrinski obratio se članstvu slijedećim riječima:

          Članice i članove SDP-a, pozivam na poštivanje Odluke o načelima djelovanja u javnoj komunikaciji, na društvenim mrežama,  te poštivanju integriteta i dostojanstva sugovornika.

         Također, želim izvijestiti ,da su danas sa mnom predsjednik Donjeg Lapca Dane Jazić, predsjednik Udbine Milan Uzelac, predsjednica Plitvičkih jezera RožaPoznanović, predsjednica Lovinca Branka Veselinović, predsjednica Brinja Dragica Rajković,predsjednik Perušića Vlado Orešković,predsjednicaVrhovina Natalija  Orešković ,predsjednik Novalje Robi Badurina,predsjednik Senja Dean Orlić,uvažene članice i članovi gospićke i otočke organizacije kao i ostali članovi i prijatelji  koji su mi se danas pridružili.

        S njima zajedno , s njihovom podrškom,  ističem svoju kandidaturu za predsjednika županijskog SDP-a Ličko-senjske županije i naravno da očekujem novi mandat za vođenje stranke….

      U prošlom mandatu obnašanja dužnosti predsjednika Županijske organizacije SDP-a nastojao sam promicati i širiti socijaldemokraciju zajedno sa ostalim članovima SDP-a. Proklamirao sam pravo na drugo i drugačije razmišljanje,pravo na slobodu riječi,nastojeći argumentima  i činjenicama  pridobiti potporu  u svim situacijama  značajnim za djelovanje stranke…28 godina posvetio sam SDP-u…Da li sam mogao bolje ? Jesam ! Da li je bilo grešaka ?  Sigurno jeste, ali bez grešaka je samo onaj čovjek koji ništa ne radi i ne pokušava nešto odraditi.   U SDP-u je bilo mjesta za sve koji promiču ideju socijaldemokracije, u SDP-u ima mjesta za sve koji stranku stavljaju ispred vlastitih interesa, za sve koji služe stranci i koji zastupaju ne svoj interes,  nego interes javnosti i građana Ličko-senjske županije.

    Stabilnost SDP-a, opstojnost SDP-a, zajedništvoSDP-a na temeljima međusobnog uvažavanja  i poštivanja biti će zadaća u mom sljedećem mandatu.

Populizam i politikanstvo, neutemeljeno optuživanje, rječnik uličara nisu nikad bile vodilje u mojem,  ali i u djelovanju mojih kolegica i kolega !

 

Be the first to comment on "UNUTARSTRANAČKI IZBORI SDP-a LIČKO SENJSKE ŽUPANIJE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake