PROKUHAO HDZ-ov LONAC !!

Poznati su rokovi za kandidature i izbore u gospićkom HDZ-u

              RASPLET NA VIDIKU !

Svi kandidati za predsjednika GO HDZ-a Gospića i predsjednike TO HDZ-a s područja grada Gospića s najmanje 3 % potpisa članova organizacije moraju dostaviti kandidature u GIP do 17.08.2018.godine (24,00 sata).

U nedjelju, 02.rujna 2018.godine birati će se predsjednik GO HDZ-a Gospić i predsjednici temeljnih ogranaka. Dva dana poslije održati će se izborna skupština GO HDZ-a Gospić, dok će se izborne skupštine 11 temeljnih ogranaka održati u razdoblju od 20.08. -24.08.2018. godine.

U svakom slučaju biti će ovo najneizvjesniji unutarstranački izbori u HDZ-u koji je pred velikim preslagivanjima u Gospiću. Prema neslužbenim izvorima kandidati za predsjednika GO HDZ-a Gospić su Milan Kolić i Ivica Radošević. Vodi se politička bitka između mladosti i iskustva, Kaniže i Pazarišta, a najvažnije od svega između kandidata koji zagovara ostanak Darka Milinovića u politici i kandidata koji ne želi vidjeti Darka Milinovića u politici. Ipak, najznačajnije od svega je da političke skupine, kandidati i politički suparnici shvate kako će i poslije izbora živjeti u istom gradu, pa bi im najvažnije od svega bilo da prikupe glasove i povjerenje članova svoje stranke, sa isticanjem svojih prednosti u ovoj političkoj utakmici.

 

Be the first to comment on "PROKUHAO HDZ-ov LONAC !!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake