DO SADA VEĆ 20.000 KUNA!!!

Zahvaljujemo se Jump baru, grupi Tajno ime, svim poduzetnicima i građanima grada Gospića na srdačnosti i otovorenosti za sudjelovanje u sklopu humanitarne akcije Šimun Petar to zaslužuje. Hvala posebno i onim vlasnicima ugostiteljskih objekata poput popularnog restorana Maki koji su uz ono prikupljeno u kutiji dali i osobnu donaciju – hvala Vam od srca!

Za sada smo za Šimuna Petra skupili 18.757 u 12 ugostiteljskih objekata. Čekamo još desetak ugostitelja kako bi znali koliko je ukupno uplaćeno za Šimuna Petra na području grada Gospića. Također, podsjećamo da caffe bar Cadillac u Perušiću cijeli tjedan skuplja donacije. Navedene donacije će završiti sa koncertom GS Big banda u subotu. Tako da vjerujemo da će donirani novčani iznos biti puno veći nakon što objedinimo sve ugostiteljske objekte koji su se odazvali na apel studenata. Hvala vam jer bez vaše otvorenosti i donacija vaših posjetitelja sve ovo bi bilo nemoguće.

Svaku kunu koju ste prikupili, ona Šimunu Petru vrijedi.
Otvorenost Gospićkih srca ne možemo izmjeriti ali možemo još jednom naglasiti da je do sada prikupljeno 18.757 kuna, čime smo dokazali iako nismo mnogobrojni da imamo najveća srca za najpotrebnije.

12 ugostiteljskih objekata koji su do sada uplatili novac:
Jump bar
Hotel stara Lika
Restoran Maki
Caffe bar Team
Caffe bar Forum
Caffe bar Enigma
Disco club Amadeus
Caffe bar Mali caffe
City bar Gospić
Bonus caffe
Pekarna Marija
Caffe bar In

HVALA VAM SVIMA OD SRCA!

Studentski zbor i Alumni Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću

Be the first to comment on "DO SADA VEĆ 20.000 KUNA!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake