Luna park u gradu, roditelji u jadu i problemima !

Svake godine zbog luna parka, loša školska godina!!!

Je li to namjerno tradicionalno?

Luna park je u Gospiću i ove godine, baš kao i svake godine zadnji mjesec školske godine. Danas su roditelji učenicima oni koji su imali isto iskustvo dok su bili djeca. Ti ljudi znaju dobro kakvu radost,  a i nemir baš to okupljanje djeci donosi.

Roditelji tvrde kako upravo zbog luna parka djeca popuštaju u školi i to sve generacije, osnovne i srednje škole.

“Baš sad kad trebaju najviše učiti i najbolje što mogu završiti školsku godinu, dolazi luna park i sve poremeti! I mi smo bili djeca i isto nam se događalo!  Stvaralo nam probleme kod kuće i u školi!”

Znači, roditelji jako dobro znaju u kakvoj su situaciji trenutno njihova djeca i tvrde kako su i sami za vrijeme školovanja popuštali u školi i imali problema sa zaključenjima ocjena, učiteljima, profesorima, a i roditeljima kod kuće, zbog izostanka iz kuće i škole , te izgubljenog vremena na uzaludnoj zabavi. Događali su se i događaju se financijski problemi, gdje djeca novac namijenjen za marendu u školi, troše u luna parku.

Našalio se jedan čovjek na ovu temu “Dolaze nam uništiti djecu i školske ocjene, jer se još uvijek cijeli svijet boji nekog novog Nikole Tesle iz Like. Hoće nas uništiti, ali ne mogu ! ” Ipak mogu, jer to tvrde roditelji i učitelji s obzirom na loše ocjene!

Svi se pitaju zašto baš u Gospiću svake godine uvijek isti problem? 

Ovaj snimak je snimljen poslje 21h, a djeca su uglavnom bez roditeljskog nadzora u vani…

 

Be the first to comment on "Luna park u gradu, roditelji u jadu i problemima !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake