MILINOVIĆ KOLEGAMA LJEČNICIMA – U PRAVU STE, ZAKUPNINE MORAJU BITI BITNO MANJE, A JA VAM TO JAMČIM

Budući da zbog novonastale situacije nisam u mogućnosti zbog epidemioloških mjera koje provodimo, organizirati sastanak s Vama kolege iz primarne zdravstvene zaštite – koncesionari, zakupci, ovim putem želim Vam zahvaliti na pismu koje ste mi dostavili, a tiče se visine zakupa. Još jednom želim Vam zahvaliti, jer zajedno sa ostalima stojite na prvoj crti borbe protiv Korona virusa, a vaše nezadovoljstvo visinom zakupnina smatram opravdanim.
MILINOVIĆ: PREDLOŽIT ĆU OBUSTAVU PLAĆANJA ZAKUPNINA U SLJEDEĆA TRI MJESECA
Prije svega, zatražit ću od Upravnih vijeća da za mjesece travanj, svibanj i lipanj budete oslobođeni plaćanja zakupnine ili koncesije te ćemo u tom roku donesti odluku kolika će zakupnina biti od mjeseca srpnja nadalje.
Stoga Vas kao kolega i Župan molim da potpišete predložene Ugovore o zakupu, jer je većina kolega potpisala, a to nam je potrebno kako bi nastavili sa zdravstvenom zaštitom (napominjem nećete morati platiti ništa za mjesece travanj, svibanj i lipanj), a kao kolega i Župan jamčim Vam da će novi Aneksi ugovora o zakupninama koje ćemo sklopiti do trenutka trajanja obustave bilo kakvih plaćanja zakupnina biti znatno niži od do sada važećih imajući u vidu specifičnost zdravstvene zaštite na našem području .
U nadi obostranog povjerenja te kada nam epidemiološke mjere dozvole, nadam se susretu i rješenju pitanja zakupa na obostrano zadovoljstvo.

Vaš kolega,
mr. Darko Milinović, dr.med.

Be the first to comment on "MILINOVIĆ KOLEGAMA LJEČNICIMA – U PRAVU STE, ZAKUPNINE MORAJU BITI BITNO MANJE, A JA VAM TO JAMČIM"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake