HSP ODREDIO SVOJE KANDIDATE U GOSPIĆU I OTOČCU

HSP će na narednim lokalnim izborima nastupiti s listom “BUDI SVOJ”, a dosada su predstavljeni Danijel Tušak kao kandidat za Župana Ličko-senjskog koji ističe slijedeće:  „Vjerujem da ljudi prepoznaju našu ekipu kao nešto pozitivno i kao ljude koji ne žive od politike već su u nju ušli da svoja znanja pretoče u službu naroda . Budite svoji, gdje vam srce ide iziđite na izbore jer samo tako će se vaša volja poštivati. Mi znamo što treba učiniti da bi ova naša županija krenula sigurnim stopama naprijed“. Nedavnim zakonskim izmjenama Ličko-senjska županija će imati samo jednog zamjenika, pa je kao njegov zamjenik predstavljen Tino Ostović iz Otočca.

U Gospiću kao središtu Ličko-senjske županije povjerenje birača za novi mandat traže Karlo Starčević kao kandidat za gradonačelnika  i njegova zamjenica Kristina Prša, jer je u Gospiću zakonskim rješenjem predviđen samo jedan zamjenik. U svom obraćanju Karlo Starčević posebno naglašava: „Mislim da smo u ove četiri godine već pokazali da znamo, da hoćemo, da možemo i da mislimo svojom glavom, da nismo ničiji poltroni i na ničijoj uzici i da nitko s nama ne upravlja. Mi smo svoji na svome i želimo takvi i ostati“  i dodaje da u izbornoj trci za gradonačelnika Gospića planira pobijediti već u prvom krugu jer će građani honorirati uspjehe i rad u protekle četiri godine.

Ispred ove liste u Otočcu je kandidiran prof. Goran Bukovac kao nezavisni kandidat gdje nije predviđen zamjenik pa ga očekuje vrlo zahtjevan posao u izbornoj kampanji.

Be the first to comment on "HSP ODREDIO SVOJE KANDIDATE U GOSPIĆU I OTOČCU"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake