ŠTO JE LICENCIJA ZA NAUČNIKE I KAKO SE IZDAJE ??

              Što je licencija za naučnike? Kako se izdaje? Gdje i na koji način se polaže majstorski ispit? Osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju – kakav je to ispit? Državni inspektorat i koja je njihova uloga u izdavanju licencije za naukovanje…?

            Odjel za obrazovanje Obrtničke komore Ličko senjske županije uputio jer poziv obrtnicima i poduzetnicima koji žele primati učenike na naukovanje na online sastanak (webinar) koji će se održati dana 15.9.2021. godine, s početkom u 10.00 sati u organizaciji Obrtničke komore Ličko senjske županije, Istarske te Primorsko goranske županije                                                                                                           –

           -Svrha online sastanka je informiranje o svim značajnim temama koje se odnose na poučavanje naučnika u radionici obrtnika ili poduzetnika te je želja Obrtničke komore Ličko senjske županije uputiti ih u sve procese koji se tiču izdavanja licencije za naukovanje, polaganje majstorskog ispita i  ispita osnovnog znanja o poučavanju učenika na naukovanju, kaže tajnica Komore, Ankica Šubarić

                  U Ličko senjskoj komori obrtnika dodaju da će se u radionicu uključiti  predstavnici Državnog inspektorata jer je dio procesa kod licenciranja u njihovoj nadležnosti u čije ime će sudjelovati inspektor zaštite na radu, Nenad Blagar.

Inače, zainteresirani obrtnici i gospodarstvenici s ovog područja mogu se prijaviti na email obrazovanje-gs@hok.hr, a u prijavi dostaviti ime i prezime, kontakt (broj mobitetela)

            – Prije početka radionice, a ovisno o prikupljenim podacima zainteresirani će na  e-mail zaprimiti link putem kojeg će se uključiti u online raspravu, dodaje stručni suradnik za obrazovanje Željko Mataija.

 

Be the first to comment on "ŠTO JE LICENCIJA ZA NAUČNIKE I KAKO SE IZDAJE ??"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake