RUKOMETAŠI GOSPIĆA NA KRILIMA GLEDATELJA DO POBJEDE

 

10.kolo: 

 

                                 GOSPIĆ- MORNAR DRAMALJ  37:31 (16:16)

 

Strijelci: Markić (9), Dželalija (7), Petrović (6), Jelić (5), Sakić (4), 

             Seferagić (3), Udiljak (1), Pavelić (1), Verzon (1)

Tristotinjak gledatelja okupilo se na tribinama Gradske sportske dvorane u želji da vidi posljednju domaću utakmicu polusezone i svojom podrškom pomogne domaćem klubu u osvajanju dva boda.

Rastrčan, raspoložen i odlučan ulazak u utakmicu u kojem su igrači trenera Antića odradili na treningu uigrane kretnje donio je simultanku Šime Markića i vodstvo 4:1. Odlično je u tim trenucima funkcionirala obrana pod kormilom raspoloženog Kolačevića na golu.

Ništa lošiji nije bio ni gostujući vratar koji je obranjenim zicerima zadržao svoju ekipu u rezultatskom priključku (7:3). Odražavali su Gospićani prednost od 3 do 4 pogotka prednosti do 18. minute kada ulaze u kratku crnu rupu što gosti iskorištavaju i vraćaju utakmicu u egal (11:11).

Pogocima Sakića i Jelića dolaze do serije 3:0 koju u posljednjih 5 minuta prvoga dijela ne uspijevaju zadržati i na odmor odlaze pri rezultatu 16:16.

Čvrstom, odlučnom i efikasnom igrom ušli su Gospićani u drugih 30 minuta utakmice, a za 4:0 seriju napadački su zaslužni Dželalija, Jelić, Markić i Petrović, dok je obrambeno odličan bio Kolačević. Odvojili su se pogotkom Jelića i na 22:17 u 38. minuti, no žilavi gosti na čelu s gotovo neprelaznim vratarom uspijevaju kazniti sve u tim trenucima nerealizirane napade i tehničke greške što im donosi pet pogodaka u nizu (22:22). Gol za golom se igralo do 47. minute i rezultata 25:25, a posljednjih 13 minuta u potpunosti pripada gospićkim igračima.

Na krilima glasne i ustrajne podrške gledatelja Udiljak i Dželalija povisuju na +3 (28:25), a Verzon i Petrović zadržavaju razliku do 53. minute utakmice, da bi Dželalija započeo, a Seferagić i Jelić nastavili još jednu 3:0 seriju (35:30) koju je također ispratio danas raspoloženi Kolačević s ukupno 21 obranom.

Pogoci Dželalije i Pavelića zaključili su ovu utakmicu, gdje je ostvarena pobjeda izuzetno značajna  za daljnji tijek sezone .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "RUKOMETAŠI GOSPIĆA NA KRILIMA GLEDATELJA DO POBJEDE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake