ODBOR ZA ORGANIZACIJU SHKM U GOSPIĆU OBJAVIO DATUM I GESLO

 

U prostorijama Biskupskog ordinarijata u Gospiću je pod predsjedanjem gospićko-senjskog biskupa mons. Zdenka Križića održan treći sastanak Odbora za organizaciju Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospićko-senjskoj biskupiji koji će se pod geslom “Raduj se za svoje mladosti!” (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. godine.

Radost nam je objaviti da će se 12. Susret hrvatske katoličke mladeži održati u gradu Gospiću koji je administrativno središte Like i sjedište Gospićko-senjske biskupije.

Na prethodnom susretu u Bjelovaru mladi Gospićko-senjske biskupije, na kraju euharistijskog slavlja, nakon što je najavljeno da će se idući SHKM održati u Gospićko-senjskoj biskupiji, preuzeli su križ iz ruku mladih Bjelovarsko-križevačke biskupije, te tim simboličnim činom preuzeli organizaciju i pripremu ovog velikog događaja za hrvatsku katoličku mladež.

Na susretu su uz biskupa Križića sudjelovali generalni vikar Marinko Miličević, kancelar Mišel Grgurić, ekonom Nikola Turkalj, biskupijski povjerenik za mlade Josip Tomljanović, župnik u Senju Richard Pavlić, župnik u Ogulinu I. Nikola Prša, župnik na Udbini Josip Šimatović, župnik u Brinju Goran Antunović i gospićki župni vikar Marko Maglić. 

Skoči do alatne trake