POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATKINJA NA IZBOR „NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE“ 2019. GODINE

Izbor najuzornije hrvatske seoske žene ove godine se održava 12. listopada 2019. godine u Ozlju, a organizator je udruga “Uzorne hrvatske seoske žene”.
Uvjeti sudjelovanja su: “Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.”
Pozivamo sve zainteresirane žene koje žive i rade na selu, a čiji rad i trud često ostaje neprimijećen i daleko od očiju javnosti da se prijave .
Prijave se zaprimaju do 31. svibnja 2019. te moraju sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje i kratak životopis.
Prijave se šalju na adresu: Katica Jerleković,

e-mail: katica.jerlekovic@hotmail.com

mob: 098/659-880.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo Ličko-senjske županije, broj telefona 588-244, gđa. Snježana Došen.

Be the first to comment on "POZIV ZA PRIJAVU KANDIDATKINJA NA IZBOR „NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE“ 2019. GODINE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake