PRIOPĆENJA SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE HRVATSKE

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE TOMISLAVA ZRINSKOG

Poštovani građani Ličko-senjske županije,

članovi i simpatizeri SDP, dragi prijatelji

U nedjelju 05.siječnja kao što Vam je poznato održati će se 2. krug izbora za Predsjednika Republike Hrvatske između našeg kandidata  pod brojem 1. Zorana Milanovića  i gospođe Kolinde Grabar Kitarović pod brojem 2.

Ovo je poziv da izađete na izbore  i odabirom kandidata pod brojem 1 zaustavite  daljnje sramoćenje  ugleda  dužnosti predsjednika kojemu gotovo svakodnevno svjedočimo.

Zato ne dopustimo da još pet godina nastavi takav štetan odnos prema istaknutoj  dužnosti predsjednika  Republike  u kojoj je lopovluk podržavan HDZ-om kroz krađe i svakodnevne laži serviran svima nama, uvjeravajući  nas  da živimo bolje, a istina je upravo drugačija i poznata brojnim građanima koji su zbog korupcije i lošeg standarda  napustili državu.

Izlaskom na izbore i glasom za Zorana Milanovića  dati čete svoj glas  upravo protiv sveprisutnog lopovluka, laži i demagogije koju prodaje HDZ i podržati Hrvatsku sa Zoranom Milanovićem koji se zalaže za otvorenu ,modernu i progresivnu Hrvatsku.

Iz dosadašnjeg života i političkog puta Zorana Milanovića može se prepoznati da će Zoran Milanović uvijek braniti interese  Hrvatske, zagovarati prava građana i naravno govoriti istinu.

Podrškom Zoranu Milanoviću podržavate državnika kojemu je Ustav Republike Hrvatske na prvom mjestu i koji Hrvatsku ne dijeli na krivu i pravu, već upravo poštuje  sve građane bez obzira za koga glasuju i da ga  osobno podržavaju.

Zato još jednom  ukoliko želite  bolje i pravednije društvo izađite na izbore jer čete na taj način učiniti mali korak za sebe ali zato velik korak ka  pobjedi najboljeg i najuspješnijeg predsjedničkog kandidata  i budućeg predsjednika s karakterom Zorana Milanovića.

Koordinator

Izbornog stožera LSŽ  Zorana Milanovića

Tomislav Zrinski

PRIOPĆENJE ODBORA ZA ANTIFAŽIZAM

Građanke i građani !

U ime Odbora za antifašizam koji djeluje u okviru Županijske organizacije SDP-a Ličko-senjske županije i brine se o tradiciji antifašizma bez kojeg ne bi bilo današnje Republike Hrvatske želim vjerovati i nadati se kako su žitelji Ličko-senjske županije Božić i sve ostale blagdane proveli u miru i blagostanju, iako uz ovakvu vlast radnika nestaje i mladi odlaze iz ove županije tražeći svoju sreću negdje drugdje. Djelomično su sami krivi jer su dozvolili da netko drugi upravlja njihovom glavom i sada su prisiljeni živjeti daleko od svoga kućnog praga i gaseći ognjišta na kojima su njihovi pradjedovi stoljećima živjeli.

Živjeli, ali se nisu predavali !

Nemojte se predavati ni u drugom krugu predsjedničkih izbora , potvrdite pobjedu Zorana Milanovića, te izaberite predsjednika sa karakterom kako bi živjeli normalno i sretno sa svojim obiteljima.  Nemojte birati korupciju, već birajte poštenje. Nemojte dati svoj glas onima koji žele uništiti antifašističke tradicije kojima se Europa i čitav svijet ponosi priznajući ove vrijednosti .

Predsjednik:

Milan Miškulin

Be the first to comment on "PRIOPĆENJA SOCIJALDEMOKRATSKE PARTIJE HRVATSKE"