PRIOPĆENJE UTEMELJITELJA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE

Utemeljitelji HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Lićko-senjske županije uputili poziv za izlazak na predsjedničke izbore uz punu potporu sadašnjoj i budućoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović

POZIV NA IZLAZAK NA PREDSJEDNIČKE IZBORE

UZ POTPORU SADAŠNJOJ I BUDUĆOJ  PREDSJEDNICI

KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ

U ime Županijske organizacije Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Ličko-senjske županije, ovim putem pozivamo sve domoljube, sve ljude koji su se na poziv prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana davne 1989./90. godine aktivno uključili u osnivanje HDZ-a i stvaranje Hrvatske države, ljude koji su aktivno sudjelovali u nametnutom nam Domovinskom ratu, ljude kojima je jedina nam Hrvatska domovina u srcu, da u nedjelju 5. siječnja obavezno izađete na predsjedničke izbore i da svoj glas povjerite sadašnjoj i budućoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović. Na predsjedničkim izborima ujedno biramo i budući politički smjer Republike Hrvatske, a naš smjer je smjer hrvatskog zajedništva, domoljublja, razboritosti i rada za jedinu nam domovinu Hrvatsku.

Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što!

Predsjednik ŽO ZU HDZ “Dr. Franjo Tuđman” , Ličko-senjske županije

Miroslav Petry

Be the first to comment on "PRIOPĆENJE UTEMELJITELJA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE"