PRIOPĆENJE HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

                                      

 Marijan Kustić:  Kad smo jedinstveni, onda smo najbolji!

Predsjednik Županijske organizacije HDZ Ličko-senjske županije Marijan Kustić održao je sastanak sa predsjednicima svih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, povjerenicima i članovima operativnog stožera na temu održanih predsjedničkih izbora.

Kako je istaknuto na sastanku, HDZ- Ličko senjske županije na održanim izborima za predsjednika Republike Hrvatske ostvario je najbolji rezultat u Republici Hrvatskoj. Za Kolindu Grabar Kitarović je 63,81 % Kitarović, a za Zorana Milanovića glasovalo je 36% uz ukupnu izlaznost u županiji od 52,45%.

Predsjednik Kustić zahvalio je svim organizacijama koje djeluju u županiji na uloženom trudu u smislu organizacije i rezultata izbora te posebno svim članovima HDZ-a i svim stanovnicima Ličko-senjske županije koji su svoj glas dali kandidatkinji HDZ-a.

Kako je Kustić istaknuo, HDZ je pobijedio u svim gradovima i općinama u županiji osim u Donjem Lapcu, Vrhovinama i Udbini gdje je HDZ također ostvario izvrstan rezultat. Pobjeda je tim veća što je HDZ pobijedio u svim gradovima u kojima nema vlast na lokanoj razini tako i u Gospiću kao administrativnom sjedištu županije koji je ujedno i Grad sa najvećim ostvarenim postotkom od svih gradova administrativnih sjedišta (ostvario je 71%), te istaknuo da je  HDZ nadmoćno pobijedio i u Novalji i Otočcu ali i u Senju i svim preostalim općinama u županiji.

 

 

Be the first to comment on "PRIOPĆENJE HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake