PLITVICE, VELEBIT I VISOČICA U TRCI ZA PRVAKA U KUGLANJU

Nastavljena su kuglačka natjecanja kojim rukovodi Hrvatski kuglački savez, a u kojima sudjeluje devet klubova iz Ličko-senjske županije. U najvišem rangu se natječu kuglačice Plitvice koje su odigrale četiri utakmici 1. HKL (žene), ali dosada nisu osjetile slast pobjede pa će morati nešto mijenjati ako misle zadržati ovaj status. Za razliku od njih kuglači Plitvica ne znaju za poraz pa su u tri utakmice osvojili šest bodova,a njihov najbolji igrač u posljednjem kolu bio je Luka Požega sa 600 oborenih čunjeva. Nekadašnji prvoligaš Velebit iz Otočca prati Plitvice u stopu, te je u tri utakmice osvojio šest bodova, a K.Lulić je zaslužio titulu njihovog najboljeg igrača oborivši 607 čunjeva u pobjedi Velebita protiv Kleka sa 8:0.

   Druga momčad Velebita iz Otočca također bilježi odlične rezultate u natjecanju II HKL-zapad. Od pet utakmica izgubili su svega jednu utakmicu, pa sa osam bodova trenutno zauzimaju drugo mjesto. U 5. Kolu pobijedili su Obrtnik iz Ogulina sa 5:3, a najviše je toj pobjedi doprinio M.Kostelac obaranjem 604 čunja. Karlobag je četvrti sa šest bodova, a u posljednjem kolu su izgubili od Željezničara iz Karlovca sa 6:2, pa nije pomogao ni Vlado Alar sa rezultatom od 589 čunjeva. Vatrogasac iz Otočca je treći klub iz Ličko-senjske županije koji sudjeluje u ovom natjecanju i nalazi se na devetom mjestu sa 4 boda . U ovom kolu su izgubili od Mladosti u Delnicama sa 5:3 ,a njihov najbolji igrač bio je G.Tomljanović sa 541 oborenim čunjem.

    U natjecanju II HKL – zapad (žene) nastupa ŽKK“Gacka“ i nalazi se na šestom mjestu bez osvojenog boda,a u ovom kolu su kao domaćin izgubili sa 7:1 od Ogulina, gdje je najbolji igrač kluba iz Otočca bila Suzana Bižanović sa 518 oborenih čunjeva.     

   U natjecanju III HKL-zapad nastupa KK“Gacka“ iz Otočca koji su u trećem kolu pobijedili Poštar iz Ogulina sa 6:2 ( 3 299: 3 234 oborena čunja ), a obaranjem 559 čunjeva T.Marković je bio njihov najbolji igrač.     

   Ovaj vikend je bio uspješan za Kuglački klub “Visočicu” koji su u 3. kolu III HKL-zapad (skupina Karlovac-Lika) u Karlovcu pobijedili drugu momčad Mantinele  sa rezultatom 3 125:3 072 ili 5:3 u bodovima. Krešimir Mesić je ostvario odličan rezultat od 598 oborenih čunjeva , pa Visočica trenutno bez poraza dijeli prvo mjesto sa Dubovcem i Koranom sa šest bodova. 

 

Be the first to comment on "PLITVICE, VELEBIT I VISOČICA U TRCI ZA PRVAKA U KUGLANJU"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake