25. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR “MLADEN BUNETA”

Prije početka ovog turnira klubovi NK VELEBIT iz Benkovca i NK PARASAN Golobrdci skupili su se u mjesnom domu u selu Žabici koji je ujedno i prostor NK VELEBIT Žabica kraj Gospića. Sva tri kluba nisu se skupili samo zbog turnira i igranja nogometa nego su se složno i na nivou poklonili paljenjem svjeća i polaganjem vjenaca na spomeniku članovima NK VELEBITA iz Žabice koji su svoje živote dali na oltar naše domovine u domovinskom ratu a to je i cilj ovoga turnira koji nosi ime po Mladenu Buneti koji je bio i igrač i trener NK Velebita iz Žabice.

Program je krenuo riječima dobrodošlice Antona Tonija Bunete i Siniše Trohe prema gostima iz Benkovca i Požege. Dirljivim riječima se obratio i Župan Ličko-senjske Županije Dr. Darko Milinović kojemu ozljede ruke nisu dozvolile da dva dana ranije napusti bolničko liječenje i podrži klub u kojem je klubu jedino i igrao. Izmjenuli su se i darovi između klubova te su svi zajedno u miru i tišini kod spomenika palili svjeće i položili vjence.

Nakon svega toga dirljivog, dirljivo je bilo i na stadionu prije orvorenja turnira. Na stadionu Trupinovac pripremljeni govor Antun Toni Buneta nije uspio pročitati dirljiv tekst o svojoj petorici pokojnih prijatelja te je i zaplakao.

Sin Mladena Bunete, Momir je otvorio turnir.

Rezultate turnira naknadno objavimo!

Pogledajte video:

Be the first to comment on "25. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR “MLADEN BUNETA”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake