IZBORNA SJEDNICA UDRUŽENJA OBRTNIKA GOSPIĆ

Ing. Ivica Tomljenović istupio iz obrta zbog dužnosti Zamjenika Gradonačelnika

                                                 RUŽICA MARAS

                          PREDSJEDNICA UDRUŽENJA OBRTNIKA GOSPIĆ

    U nazočnosti 17 članova Skupštine i odsutnosti 8 članova održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Gospića. Frizerka Ružica Maras kao ugledna članica udruženja obrtnika izabrana je za predsjednicu Udruženja,a mr. Joso Vrkljan za njezinog zamjenika jer je Ivica Tomljenovića odstupio zbog nespojive dužnosti dogradonačelnika i predsjednika Udruženja obrtnika,a Dragan Hećimović je isto učinio zbog umirovljenja.

Na prijedlog predsjednice u Upravni odbor je izabran Joso vrkljan, a po cehovima su Ivica Lulić (prijevoz), Dželil Olomani (trgovina), Anka Adžija,Ivica Butković,Jakov Krmpotić(usluge),Ivica Milković (proizvodnja) i Ana Nikšić (sekcija frizera), doku su Nadzorni odbor izabrani Marijan Ćaćić,Nikica Stilinović i Marijan Maras.

Na Skupštini su izabrani predstavnici za tijela Obrtničke komore Ličko senjske županije među kojima je za predsjednika predložen Marko Sokolić iz Gospića koji se obratio nazočnima u svojstvu predsjednika Obrtničke komore. 

U zahvalnoj riječi Ružica Maras je istaknula želju za nastavkom zalaganja za bolje sutra svih obrtnika, a posebno deficitarnih, naglašavajući suradnju na lokalnoj razini, stipendiranje učenika, poticanje nastupe na sajmovima i brojne druge aktivnosti,a posebno je pohvalila interes mlađih obrtnika za sudjelovanjem u radu udruženja.

Be the first to comment on "IZBORNA SJEDNICA UDRUŽENJA OBRTNIKA GOSPIĆ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Skoči do alatne trake